Gabriela Cristea, detalii despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă”

Publicat: 29 mart. 2023, 11:01 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Cristea a oferit câteva detalii despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Prezentatoarea TV spune că este surprinsă și nu se aștepta la acest final.

Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost surprinsă de vestea divorțului, dar că înțelege că în viață se întâmplă astfel de situații. Ea a subliniat faptul că Deea și Dinu Maxer au ajuns la un numitor comun și la o înțelegere, postând un mesaj comun pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, detalii despre divorțul anului

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Gabriela Cristea a subliniat și faptul că cei doi au doi copii frumoși și că încearcă să facă despărțirea cât mai civilizată pentru binele lor.

„Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă. Le doresc baftă multă și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă”, a mai spus Gabriela Cristea.

Mara Bănică dă din casă! Ce spune despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Este adevărat că mesajul celor două vedete a luat prin surprindere și pe apropiați. Mara Bănică, una dintre prietenele cuplului a făcut și o postare în mediul online despre acest anunț bombă. Vedeta TV spune că nu se aștepta ca Deea și Dinu Maxer să divorțeze, având în vedere că se purtau mereu ca un cuplu îndrăgostit.

„Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt. Trist”, a fost mesajul scris de Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație!

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! 
 Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!  Mulțumesc, @dinumaxer ! 
Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.     
 Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră. 
 Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri.   
Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!    
Mulțumim , Deea și Dinu Maxer” , au transmis Deea și Dinu Maxer și i-au lăsat mască pe toți.

Publicat: 29 mart. 2023, 11:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă