Din slab in culturist! Cum a reusit acest baiat sa se transforme in scurt timp. A consumat un aliment pe care nutritionistii il blameaza

Publicat: 09 mart. 2017, 14:49 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Din slab in culturist! Cum a reusit acest baiat sa se transforme in scurt timp. A consumat un aliment pe care nutritionistii il blameaza

Un tanar a reusit sa isi transforme complet corpul cu vointa si multa munca. Acesta a avut un program intens de fitness si a mancat 7 mese pe zi. Guy Harding are 23 de ani si, de la un slabanog de care fetele radeau, a ajuns un culturist, informeaza theladbibile.com.

La varsta de 16 ani, cand era un adolescent slabanog, Guy a descoperit greutatile si s-a indragostit de ele. De atunci si pana in prezent, tanarul a muncit intens in sala de fitness. In toti acesti ani, a adunat cateva trofee de la concursurile la care s-a inscris.

Guy merge la sala in fiecare zi si are un program de 2 ore de exercitii. Tanarul are propria cheie de la sala de fitness pentru a se duce cand doreste. Pe langa orele de sport, tanarul mananca mult. Chiar foarte mult! Programul lui de alimentatie zilnic include 19 oua.

Guy Harding a marturisit ca mananca jumatate de kilogram de carne, 285 g de fulgi de ovaz si foarte multe legume. Pe langa asta, consuma 19 oua pe zi. Tanarul mananca in jur de 5.000-6.000 de calorii pe zi pentru a isi mentine masa musculara.

Guy are parte de 3 pauze de masa pe zi la munca: una la 11 am, una la 2 pm si una la 4 pm. „Am devenit pasionat de bodybuilding la varsta de 16 ani. M-am indragostit de asta si am inceput sa o fac zilnic. In 2014 am inceput o dieta mai stricta si un regim de sala mai dur. Abia atunci am inceput sa vad rezultatele”, a spus Guy.

Este atat de dedicat acestui stil de viata incat renunta sa mearga la petreceri pentru a dormi suficient, nu mananca in familie si nu merge in vacanta cu baietii. Are voie 2 singure mese de ‘trisat’ pe saptamana: pizza sau mancare chinezeasca.

Publicat: 09 mart. 2017, 14:49 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×