Dieta revoluționară a Adrianei Bahmuțeanu. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme

Publicat: 29 sept. 2021, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete

Dieta revoluționară a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare a ”topit” pur și simplu 20 de kilograme renunțând la un aliment păcătos și cu ajutorul unor… injecții. 

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit metoda prin care a reușit să își recapete silueta. Una din regulile de bază a acestei diete este să nu sarăniciodată peste micul dejun.

Fosta prezentatoare a mărturisit că a început să mănânce foarte mult după ce s-a despărțit de iubitul ei. Și-a dat seama că nu merge pe drumul cel bun, după ce cântarul îi arăta cu 20 de kilograme în plus.

Adriana Bahmuteanu

Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun. Aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Ce mănâncă Adriana Bahmuțeanu

Ea a explicat ce mănâncă în fiecare zi la micul dejun. Adriana Bahmuțeanu a renunțat la pâine și în fiecare dimineață mănâncă un ou fiert, măr și un biscuit. Ea a renunțat la alimentele nesănătoase și își dorește să ajungă cât mai repede la silueta mult visată.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că face și niște injecții care îi reduc pofta de mâncare. Înainte de asta, ea a mers la medic, unde a făcut analizele și a cerut ajutorul specialiștilor.

Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiune.

Publicat: 29 sept. 2021, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă