Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri incredibile despre copilărie: „A fost un coșmar, îmi era frică”

Publicat: 24 oct. 2020, 16:24 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre anumite momente din copilărie care au marcat-o.

Mereu sinceră și dezinvoltă, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre un moment din copilărie care a marcat-o, mai ales la școală.

„Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, la Star Matinal, arată Spynews.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mai adăugat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu a avut probleme de sănătate

Adriana Bahmuțeanu a povestit la Antena Stars prin ce dramă a trecut în urmă cu 11 ani, când un medic a încurajat-o să rămână însărcinată, deși suferea de o boală cruntă – fibrom uterin, din cauza căreia o sarcină nu era posibilă.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital… Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că – Da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu – . Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 oct. 2020, 16:24 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă