Dieta cu ananas, o variantă aromată ca să ajungi mai ușor la silueta visată

Publicat: 01 Feb. 2017, 16:17 Retete & Diete
Dieta cu ananas, o variantă aromată ca să ajungi mai ușor la silueta visată

Ne dorim cu toții și, mai ales, cu toatele să avem silueta ideală fără prea mult efort. Visăm la diete minune, rapide și ușoare, care să ne transforme cât ai bate din palme, iar pentru asta suntem în stare să dăm o mulțime de bani pe pastile și ceaiuri și chiar să mergem la sală o lună, poate două. Ne și înfometăm dacă trebuie, când găsim motivație suficientă, însă aceasta dispare de regulă după ce am scăzut primele două numere la haine și începem să considerăm că merităm să ne răsfățăm din nou culinar. Adevărul e că nu există dietă care să funcționeze pe termen lung dacă nu o transformi în regim de viață sănătos. Mai exact, pe termen scurt o ții, pe termen scurt va funcționa.

Există însă diete care te pot ajuta să dai start unui stil de viață mai sănătos sau de la care poți învăța să introduci în meniul obișnuit alimente prietenoase cu silueta. Noile trenduri în domeniu fac chiar ca pe multe dintre conturile de social media să fie afișate cât mai multe poze cu fructe, legume și smoothie-uri, cât mai colorate și apetisante, încât ajungi să poftești la fructe de pădure sau frigărui cu fructe exotice mai mult decât la un hamburger!
Unul dintre acestea este ananasul, un fruct exotic delicios și aromat, care poate contribui la slăbire dacă îl consumi inteligent. E folosit cu succes în tratamente de detoxifiere, are foarte puține calorii – aproximativ 50 de calorii la o ceașcă de 100 de grame, te ajută să scapi de balonare și are și un efect ușor diuretic.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Feb. 2017, 16:17 Retete & Diete
Pe aceeași temă