Dida Drăgan a rupt tăcerea! Cu ce boală secretă se luptă timp de 14 ani

Publicat: 10 feb. 2021, 10:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

În luna septembrie, anul acesta, artista va împlini vârsta de 75 de ani. Dida Drăgan a rupt tăcerea și a spus cu ce boală secretă se luptă timp de 14 ani. 

Celebra artistă Dida Drăgan a vorbit deschis despre starea sa de sănătate, dar și despre persoana care i-ar fi furat bărbatul în tinerețe. Cântăreața de muzică populară a făcut o serie de declarații despre informațiile care au apărut în presă și, conform cărora, ea ar suferi de o boală cruntă. Dar care să fie, de fapt, adevărul? Dida Drăgan este bine și, mărturisește ea, nu s-a aflat niciodată în această situație.

„Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă.

S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat Dida Drăgan pentru Playtech.ro.

I-a fost furat bărbatul de lângă ea?

Dida Drăgan a mai spus adevărul despre situația cu Silvia Dumitrescu, despre care s-a spus că i-ar fi furat bărbatul. În urmă cu 27 de ani, Florin Ochescu s-a căsătorit cu Silvia Dumitrescu.

”Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit.

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost, a fost!”, a mai spus ea.

Sursă foto: Capturi video Youtube, arhivă

Publicat: 10 feb. 2021, 10:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×