Diana Dumitrescu s-a casatorit in secret. E superba in rochie de mireasa!

Publicat: 16 Sep. 2018, 16:51 Vedete

Dupa un divort care a afectat-o profund, vedeta tv si actrita si-a gasit din nou jumatatea.

Diana Dumitrescu s-a casatorit in secret! Vedeta a publicat o imagine cu ea in rochie de mireasa pe contul ei de Instagram. A ales o tinuta mult mai simpla decat cea pe care a avut-o la nunta cu Ducu Ion.

Diana Dumitrescu a devenit sotia lui Alin Boroi. Imaginea de la fericitul eveniment a fost publicata chiar de mireasa, pe Instagam. Diana Dumitrescu a ales ca evenimentul sa aiba loc in natura. A fost o nunta traditional romaneasca. A purtat o rochie alba, lunga, si cu un voal mult mai lung decat tinuta ei.

Diana Dumitrescu s-a casatorit in secret

„Casă de piatră și multă fericire vă doresc!”, „Mi-au dat lacrimile… Să vă bucurați unul de altul și să vă iubiți mai mult decât orice pe lumea asta!”, „Să fie într-un ceas bun, cu tot ce vă doriți și aveți nevoie!”, „Casă pe piatra și multa sănătate și înțelegere și iubire și încredere și respect și multe bucurii să aveți în viață!!!”, „Casă de piatră superbilor. Să rămâneți la fel cum sunteți acum și să aveți o căsnicie minunată”, „Casă de piatră si multă fericire, frumoşilor! Mă bucur nespus pentru tine fată frumoasă şi super talentată!”, „Felicitări!? Am avut buchete de mireasă la fel! Nu m-aș fi gândit că mai preferă și alte mirese astilbele roz. Frumos!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani la aflarea veștii.

„Aaaaaa!!!! Casă de piatră! Felicitări!”, i-a transmis și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș. Gina Pistol le-a făcut și ea urări mirilor: „Casă de piatră! Să fiți fericiți și înțelepți!”.

Publicat: 16 Sep. 2018, 16:51 Vedete
Pe aceeași temă