Diana de la ”Insula Iubirii” a recunoscut! Ce a făcut în pandemie pentru a se susține financiar

Publicat: 23 Sep. 2020, 15:20 Vedete

Diana Constantin, cea care a luat parte în show-ul ”Insula Iubirii” pentru a-și testa relația pe care o avea, a recunoscut la televizor faptul că a făcut videochat pentru a se întreține în perioada pandemiei.

Frumoasa brunetă a recunoscut faptul că s-a dezbrăcat în fața webcam-ului pentru a câștiga un ban în plus. Sinceră de fel, Diana Constantin a povestit la Antena Stars cum a ajuns să lucreze la un studio de videochat și cum se simte, după ce a făcut acest lucru.

„Am venit după o perioadă de pandemie, nu aveai unde să te angajezi. Eu trebuia să îmi iau înapoi chiria la București. O prietenă m-a întrebat dacă nu vreau să fac cu ea. Stă în fața unui calculator și se dezbracă. E, aia e, mare lucru. Nu trage nimeni de ea, nu se prostituează”, a spus Diana Constantin, la Antena Stars.

Diana de la ”Insula Iubirii” a mărturisit că într-o săptămână a reușit să strângă și 3200 de lei: „Acum nu mai continui să fac, iar eu cu psihicul nu pot să fac față. Într-o săptămână am făcut 3200 de lei. Ajungeam acasă cu mulți bani, dar eram foarte tristă”.

Diana Constantin se afla într-o relație cu Ben, atunci când a venit să participe la show-ul din Thilanda, ”Insula Iubirii”. Atunci, Dianei i s-au ”aprins călcâiele” după Andy și s-a despărțit de bărbatul alături de care a venit în show-ul unde se testează iubirea. Apoi, în sezonul trecut, Diana s-a afișat la braț cu Aurel Deacanu, tot un fost concurent al show-ului. Ulterior, cei doi s-au despărțit.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 23 Sep. 2020, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă