Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară! Prima fotografie cu micuţa

Publicat: 20 iul. 2020, 13:54 Autor: Elena Vedete
Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară! Prima fotografie cu micuţa

Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară şi este extrem de fericită! Prezentatoarea a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Diana Bart a adus-o pe lume pe mezina familiei prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Frumoasa prezentatoare și soțul său mai au împreună o fetiță, pe nume Maira.

„Mă bucur că suntem bine și multumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericită că totul a decurs cu bine!”,  a spus Diana Bart.

Diana Bart s-a decis destul de greu asupra numelui pe care-l va purta cea de-a doua fetiță și până la urmă a convenit cu soțul său să o boteza Amina Maria: „Atât de mult te-am așteptat și pe tine! Amina și Maira, o sa va scriu, fiecăreia, cate o scrisoare, pe care sa v-o dau la 18 ani, în care sa aștern toate emoțiile pe care le-am trăit, de când v-am purtat și până la naștere. Mulțumim, Doamne!” ,  a scris Diana Bart alături de prima imagine cu fetița sa nou-născută.

Ce spune Diana Bart despre al doilea copil

Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea TV declara faptul că îşi mai doreşte un copil cât mai curând. Mai mult decât atât, se simte bine în postura de mămică, timpul liber dedicându-l mereu familiei. Cu toate acestea, nu îşi neglijează partenerul, romantismul nu a dispărut, iar viaţa de cuplu este nemaipomenit de frumoasă.

„Se completează bine. Automat nu pot să renunţ nici la carieră, nici la viaţa de familie. Aşa este normal, să fii pe picioarele tale. Trebuie să fii un exemplu pentru copii. Nu pot să spun că este uşor. Eu mă bucur că nu am bonă, pentru că cea mică după cum se observă este mereu cu mine. Şi asta m-a ajutat foarte mult, este extrem de sociabilă. (…) Da, îmi doresc al doilea copil…curând. E foarte frumos.”, a spus Diana Bart într-un interviu pentru VIVA!

Diana Bart a luat în greutate 13 kilograme în timpul sarcinii și speră să revină cât de curând la silueta inițială: „Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”, spunea Diana Bart înainte de a naște.

Publicat: 20 iul. 2020, 13:54 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă