Dezvaluiri socante despre Asia Express. Serban Copot a spus tot adevarul

Publicat: 12 mai 2019, 16:31 Autor: Simona News 3

Serban Copot a fost unul dintre concurentii sezonului 2 de la Asia Express, alaturi de George Vintila.

Dezvaluiri socante despre Asia Express. Dupa ce colegul ei, Cosmin Selesi s-a accidentat grav, acesta a fost inlocuit de George Vintila pentru a i se alatura lui Serban.

Insa departe de ceea ce au vazut telespectatorii s-au intamplat si alte lucruri, care n-au fost surprinse de cameramani si nu au fost difuzate. Serban Copot a vorbit despre toate acestea.

Dezvaluiri socante despre Asia Express

Dezvaluiri socante desDezvaluiri socante despre Asia Expresspre Asia Express

„A avut un impact pe mai multe straturi…De foame de bani!? Glumesc. Eram curios. Am văzut sezonul 1 și am văzut că e un challenge. Am zis că pot să-l fac, am crezut că am skills-urile necesare încât să mă duc acolo și să mă întorc sănătos.

Mai ales că era vorba despre India unde se știe că e groasă treaba. Sunt genul foarte ambițios și îmi place să mă înham la niște chestii, mai ales dacă sunt pe competiție și fun.

Pentru mine cea mai mare realizare e că m-am întors sănătos. Aproape jumătate din concurenți au plecat pe targă de acolo. E foarte intens, foarte periculos.

Când te uiți la televizor vezi doar jocurile de amuletă, nu-ți dai seama de pericol, în trafic, cu oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii.

Nu m-am întors alt om, nu am plecat cu nu știu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfă care a plecat în lume: sărăcie și mizerie am văzut și aici, bine, nu la aceeași magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am întors la fel”, a spus Serban Copot pentru life.ro.

Publicat: 12 mai 2019, 16:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×