Dezvăluiri șocante! Cântăreața Rihanna a fost forțată de fostul iubit miliardar să se îngrașe, ca să n-o piardă!

Publicat: 20 Jan. 2020, 11:28 Vedete

Rihanna și miliardarul Hassan Jameel s-au despărțit după aproape trei ani împreună, potrivit Us Weekly. Motivul din spatele acestei rupturi este însă incredibil!

TMZ scrie că Rihanna pare să nu fie foarte afectată. Aceasta a fost văzută vineri alături de rapper-ul A$AP Rocky, în backstage, la concertul caritabil 2020 Yams Day, în Brooklyn.

În realitate, situația nu este chiar roz. Apropiații cântăreței susțin că artista ar fi trăit un calvar în ultima parte a relației, și asta pentru că iubitul arab ar fi obligat-o să mănânce cât mai mult, să se îngrașe, de frică să nu o piardă.

Riri și Jameel se pregăteau de căsătorie

Rihanna și Jameel au fost fotografiați prima oară în public în 2017, apoi în numeroase vacanțe în Europa. La vremea respectivă, apropiați ai cântăreței din Barbados spuneau că aceasta este foarte îndrăgostită de Jameel și că nu au mai văzut-o atât de fericită de mult timp.
În 2019, într-un interviu inedit și rar, acordat Vogue, Rihanna a făcut câteva dezvăluiri despre viața ei personală.

Fondatoarea Fenty a oferit câteva detalii despre rochia de mireasă pe care visează să o poarte.

RiRi i-a mărturisit editorului șef al Vogue, faimoasa Anna Wintour, la ce designer s-a gândit pentru o colaborarea in ceea ce privește modelul propriei rochii: ‘Probabil ar fi o colaborare între mine și Galliano, desigur.’

Artista de 31 de ani a fost foarte apropiată de designerul britanic încă de la începutul carierei ei.

Cât privește potențialul mire, Rihanna a confirmat atunci relația pe care o avea cu miliardarul Hassan Jameel. Emoționată, RiRi a spus: ‘Da, am o relație, ies cu cineva. Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp și totul merge foare bine, sunt atât de fericită.’

Întrebată dacă își dorește copii, artista a răspuns: Fără îndoială.’ Apoi a explicat: ‘Nu mă gândesc la astfel de lucruri. Nu știu, sunt planurile lui Dumnezeu. Dar după acest interviu abia aștept toate zvonurile cum că aș fi însărcinată’, declara Rihanna.

Publicat: 20 Jan. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă