Dezvăluiri năucitoare despre căsnicia lui Valentin Uritescu: și-a înșelat soția de trei ori!

Publicat: 14 mai 2022, 10:00 Autor: Maria Apostol General

Actorul Valentin Uritescu și sotia sa, Valeria, sunt împreună de peste 50 de ani. Aceasta i-a rămas fidelă și îi este aproape și acum, când starea lui de sănătate este precară, deși a fost trădată de mai multe ori!

Valentin Uritescu a cunoscut-o pe Valeria in anii `60, intr-un tramvai din Braila, și sunt împreună și astăzi. Cu toate acestea, căsnicia lor a fost zguduită de derapajele actorului, pe care el însuși le-a dezvăluit mai de mult.

Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăznet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic.

În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite, cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale”, povestea Valentin Uritescu în 2017, într-un amplu interviu pentru larevista.ro. Iar detaliile acestor dezvăluiri continuă să șocheze!

Valentin Uritescu: ”I-am propus celui mai bun prieten să-mi seducă soția”

De toate astea n-am avut parte cu nevasta mea, care şi astăzi nu poate dormi fără chiloţi. Am găsit ce voiam să trăiesc cu ea la cele trei, numai că totul s-a transformat într-o stare copleşitoare, distructivă, de orbire, patimă aproape imposibil de depăşit, mergând până acolo încât i-am propus celui mai bun prieten, bărbat frumos după care mureau femeile, să-mi seducă soţia. Cu alte cuvinte, l-am împins în patul ei… al nostru.

N-am ajuns la nici un rezultat, pentru că, vezi Doamne, nu-l iubea. Ştiu, în ochii unora sunt o hahaleră, o secătură, o paţachină de om…Toată disperarea cu care am luptat împotriva acelor pasiuni, pe care nu le-am căutat, este descrisă în cartea mea – Așa sunt eu, prost – apărută la Editura Humanitas”, a mai explicat Uritescu pentru aceeași sursă.

Publicat: 14 mai 2022, 10:00 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă