Actorul Valentin Uritescu este în stare gravă! Soția lui a oferit detalii îngrijorătoare

Publicat: 12 May. 2022, 11:29 General

Valentin Uritescu a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit complicații din cauza unei afecțiuni. Actorul se afla internat într-un cămin de bătrâni de mai mult timp, însă familia l-a vizitat constant. 

Valentin Uritescu se confruntă cu mari necazuri din cauza unei boli care îi face probleme de mai mulți ani: Parkinson! Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care familia a decis să-l interneze într-u centru special, pentru a fi îngrijit corespunzător.

Iată că, între timp, situația lui medicală s-a complicat și actorul a fost transferat către un spital din București. Medicii au decis să-l interneze după ce i-au făcut mai multe investigații. Soția acestuia a oferit detalii îngrijorătoare despre starea acestuia.

Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a declarat Valeria Uritescu pentru Fanatik.

Boala l-a adus la un pas de sinucidere

Cu mai mulți ani în urmă, Valentin Uritescu mărturisea că, atunci când a aflat că suferă de Parkinson, a fost la un pas de sinucidere. Din fericire, credința în Dumnezeu l-a ajutat să treacă peste depresia care îl cuprinsese.

Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. „Ai Sindrom Extrapiramidal!”. Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: ”Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!”.

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: ”Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!”. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit actorul în urmă cu ceva timp, pentru ziarullumina.ro.

Publicat: 12 May. 2022, 11:29 General
Pe aceeași temă