Dezvăluiri incredibile făcute de un actor celebru! De 15 ani a renunţat să facă amor! „Este sacru, este un dar incredibil”

Publicat: 02 Jan. 2020, 09:42 Vedete

Un celebru actor şi-a şocat fanii cu declaraţiile pe care le-a făcut!

Eduardo Verastegui, un cunoscut actor și cântăreț din Mexic, a declarat recent că nu a mai întreținut relații sexuale de 15 ani. În vârstă de 45 de ani artistul a făcut parte din trupa Kairo și ulterior a avut o carieră solo, după care a început să joace în telenovele, scrie b1.ro.

Starul a acordat un interviu pentru emisiunea ventaneando, în care a vorbit despre abstinența sa sexuală. Acesta nu a mai făcut sex de 15 ani. „Pentru mine, (n.r.castitatea) a fost o binecuvântare, o disciplină incredibilă. Aș putea să scriu o carte despre beneficiile pe care le-am avut. Este un dar și o virtute pe care Dumnezeu mi le-a dat”, a declarat actorul mexican, potrivit publimetro.com.mx.

De asemenea, Eduardo a afirmat că nu consideră sexul o nevoie fizică. „Sexul este sacru, este un dar incredibil pe care trebuie să-l trăiești cu cea mai importantă persoană din viața ta (…) Mi-au spus că abstinența nu este sănătoasă deoarece sexul este o necesitate fizică. Și nu este o nevoie fizică, o nevoie fizică este să mănânci”, a mai spus el.

Publicat: 02 Jan. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă