Dezvăluiri EXCLUSIVE. Buzăianu Jr. a ajuns cu noua cucerire la vila de pe Coasta de Azur

Publicat: 14 Aug. 2021, 09:54 General
Dezvăluiri EXCLUSIVE. Buzăianu Jr. a ajuns cu noua cucerire la vila de pe Coasta de Azur

Cu toate că este acuzat de un “tun” de 45 de milioane de dolari, Dragoș Buzăianu se bucură din plin de aerul libertății. A ajuns cu noua lui cucerire, o tânără din Constanța, pe nume I.D., la vila Marabounta, o proprietate monumentală a unchiului său, Nicolae Bogdan Buzăianu, care este situată pe o colină din Beaulieu-Sur-Mer, localitate exclusivistă situată între Nisa și Monaco. Astfel, cel etichetat drept autorul celui mai mare jaf din România (câteva miliarde de euro luați de la Hidroelectrica) și soția lui, jucăușa Maria, au făcut cunoștință cu partenera juniorului, care trebuie să precizăm că provine dintr-o familie bună. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Pe 23 aprilie, CANCAN.RO vă dezvăluia, în premieră, că Dragoș Buzăianu, acuzat că ar fi sărăcit Gambia, alături de unchiul său, Bogdan zis Nicholas sau Ardei Umplut, s-a retras în România după ce statul african a demarat procedurile pentru recuperarea unui prejudiciu imens, de 45,3 milioane dolari.

Ulterior, cel care administra business-urile din străinătate ale familiei Buzăianu și-a părăsit soția, pe Raluca, și s-a cuplat cu o tânără din Constanța, cu care s-a afișat în special în localurile de lux aflate la malul mării. Weekend-ul trecut, cuplul a avut parte de câteva clipe de relaxare pe plajă, la Mamaia.

Citiți mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 14 Aug. 2021, 09:54 General
Pe aceeași temă