Dezvăluiri dureroase făcute de Andreea Marin: ”Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește”

Publicat: 19 Jan. 2021, 15:53 Vedete

Andreea Marin este, cu adevărat, una dintre cele mai populare și longevive personalități media. Vedeta de televiziune a făcut dezvăluiri dureroase despre femeile care acceptă violența domestică ca parte din viața lor.

Andreea Marin a vorbit despre o problemă care se regăsește în mai multe cupluri, și anume violența domestică. Așa cum spune și vedeta de televiziune, nicio femeie nu trebuie să accepte lovituri din partea partenerului de viață.

“Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33.

Apropiat al Andreei Marin și fostului soț: Toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum

Un prieten apropiat al unui fost partener al Andreei Marin a mărturisit că a văzut-o pe vedetă jignită și umilită, fiind și ea o victimă a violenței domestice.

”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea bărbatul, arată Impact.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 Jan. 2021, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă