Dezvăluiri din viața de familie. Ce a spus Radu Vâlcan despre relația cu Adela Popescu: ”Îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea”

Publicat: 09 Apr. 2021, 07:55 Vedete

Radu Vâlcan și Adela Popescu au o familia foarte frumoasă. Cei doi prezentatori TV se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar cel care a prezentat ”Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri din relația cu frumoasa actriță din ”Aniela” și ”Numai Iubirea”.

Radu Vâlcan a mărturisit pentru VIVA faptul că la începuturile relației cu Adela Popescu nu își putea lua mintea și privirea de la ea. Prezentatorul TV s-a îndrăgostit iremediabil de vedetă și în prezent au o familie extraordinară!

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.

”După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect”

După 5 ani de relație, la mijlocul anului 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau soț și soție. O nuntă de poveste organizată într-un chalet în mijlocul pădurii, cu doar 60 de invitați. În cadrul unui interviu, Adela Popescu a vorbit despre partenerul său de viață, cel care a convins-o după 5 ani să facă marele pas.

”Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială”, spunea Adela Popescu la scurt timp după căsătorie, în 2015, potrivit Unica.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Apr. 2021, 07:55 Vedete
Pe aceeași temă