DEZVĂLUIRI | Ce fantezii avea Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Detalii picante: „Cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică…”

Publicat: 07 mai 2023, 10:29 Autor: Camelia Vedete

Ce fantezii avea Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Detalii picante din timpul mariajului celor doi foști soți au ieșit la iveală.

În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre ele, inclusiv detalii despre fanteziile pe care le avea cu fosta soție, Monica Gabor.

Ce fantezii avea Irinel Columbeanu cu Monica Gabor

„Bineînțeles că nici Ili nu era perfect. Din moment ce făcea el ce făcea și tot reușea să găsească ceva de criticat la persoanele apropiate. Ieri la părinți, azi la iubite, și mâine cine știe la cine. Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri.

Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau. În astfel de clipe de răgaz ei îi plăcea, mai ales după ce Ili o și învăță cum, ca el s-o lase să îl radă pe față. Iar lui îi plăcea să se uite la ea și să și-o închipuie în diferite ipostaze, cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică. De altfel, asta îi și recomandă să facă mai târziu în viață, ținând cont de trăsăturile ei asiatice, cu ochii care lui i se păreau migdalați”, scrie în volumul al doilea al cărții lui Columbeanu.

În “Apofenia”, Irinel Columbeanu a dat cât s-a putut “din casă”. Fostul om de afaceri de la Izvorani a relatat un episod întâmplat după nuntă, în timp ce el și Monica, proaspăt căsătoriți se aflau la mare, pe litoralul românesc. Monica Gabor i-ar fi atras la un moment dat atenția că potrivit obiceiului său, iar va fuma și iar va bea. Iar replica lui Iri a făcut-o să plângă și să vrea să se retragă singură de la masă.

Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu imediat după nuntă

“Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire. Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel. Dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masă seara. În stațiune erau și nașii, Matei și Monica. Și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului Rex.
Luară loc la o masă, unul lângă celălalt. Ea luă o apă plată și el un gin tonic. Oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o atmosferă relaxantă de sfârsit de după-amiază pe terasa de la Rex.

Citește continuarea aici.

Publicat: 07 mai 2023, 10:29 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă