Detaliul care abia acum a fost observat! Andreea Bălan și George Burcea încă poartă verighete

Publicat: 01 dec. 2020, 09:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Chiar dacă au trecut luni întregi de când Andreea Bălan și George Burcea s-au separat, internauții au observat un detaliu incredibil în viețile celor doi: nu au renunțat la purtarea verighetelor.

Andreea Bălan și George Burcea locuiesc, acum, separați unul de celălalt, după ce au existat discuții aprinse între cei doi, iar actorul a avut probleme cu legea. Însă, la aproape un an de la despărțire, atât artista, cât și actorul încă mai poartă verighetele. Chiar dacă Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint, iar George Burcea se află în brațele Vivianei Sposub, cei doi nu au renunțat la a purta inelele.

Andreea Bălan mărturisea că se simte liniștită și că toată perioada care a fost mai grea a trecut: „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, arată Cancan.

George Burcea, despre rolul de tătic

George Burcea își vizitează fetițele, chiar dacă cu Andreea Bălan nu ar fi tocmai în relații prea bune. Dar, împreună, încearcă să le ofere micuțelor tot confortul de care au nevoie pentru a fi bine.

”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, a continuat el.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 01 dec. 2020, 09:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă