Detalii șocante! Actorul Iulian Dumitrache a încercat să-și omoare soția!

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:01 News
Detalii șocante! Actorul Iulian Dumitrache a încercat să-și omoare soția!

Cândva actor al teatrului Fantasio din Constanța, Iulian Dumitrache a ajuns pe mâna poliției după ce a încercat să-și ucidă soția chiar în fața unei biserici. 

După desfiinţarea instituţiei de cultură, actorul Iulian Dumitrache s-a apucat de masaj şi reflexoterapie.

Aflat în plin proces de divorţ, fostul actor şi-a atacat soţia chiar în faţa unei biserici, în timp ce aceasta ieşea de la slujbă. Femeia a apelat la ajutorul poliţiei, relatează adevarul.ro.

A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă judeţul Constanţa au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat pentru Ştirile Pro TV, Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanţa.

Scena violentă s-a petrecut pe 10 ianuarie, în timp ce soţia se afla la slujba religioasă, bărbatul s-a apropiat de ea, a luat-o cu mâna de după gât şi a insistat să vorbească cu aceasta. Fiind refuzat, fostul actor a strâns-o din ce în ce mai tare de gât. În această situaţie a fost solicitată intervenţia poliţiştilor.

Şi un fost coleg de la teatru spune despre Iulian Dumitrache că „în ultimii ani, de fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bachus. Era un actor comic, era un prieten bun, nu l-am văzut niciodată cu ieşiri violente”, arată sursa menţionată.

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:01 News
Pe aceeași temă