Detalii neștiute despre mama Andreei Bălan. De ce și-a ”părăsit” soțul

Publicat: 26 Aug. 2021, 13:16 Vedete

Detalii neștiute despre mama Andreei Bălan. Puțină lume știe că Valeria și-a sacrificat meseria, dar și căsnicia, pentru a o ajuta pe artistă la creșterea celor două fetițe. 

Ca orice părinte care își iubește copilul, Valeria Bălan a pus nevoile fiicei ei mai presus de orice. Acesta este și motivul pentru care Andreea Bălan face aprecieri atât de frumoase și-i mulțumește mamei ei.

Detalii neștiute despre mama Andreei Bălan

De când în viața ei au apărut cele două fetițe, a avut mare nevoie de ajutor. Și asta pentru că artista nu a vrut să-și neglijeze cariera, mai ales că după divorț ea a fost nevoită să se ocupe de toate cheltuielile în casă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, mama cântăreței și-a lăsat jobul și a venit în București, ca s-o ajute. Asta în timp ce tatăl Andreei a rămas singur într-un apartament din Ploiești.

Pe Săndel Bălan îl văd adesea la cumpărături, face piața. A învățat să se gospodărească. Gătește și spală singur, ca un burlac. Noroc că a făcut Armata. Zicea că îi ies foarte bine ciorbițele. El merge des la București, ca să-și vadă soția și fiica, chiar cumpărase cadouri pentru nepoțele, de cea mare este foarte atașat, îl sună mai mereu”, a declarat un apropiat de-al lui Săndel Bălan pentru impact.ro.

Andreea Bălan a făcut o investiție de 100.000 de euro

Andreea Bălan caută să-și cumpere o altă mașină, mai exact un Jaguar în valoare de 100.000 de euro. Cu banii încasați din vânzarea automobilului pe care il făcuse cadou lui George Burcea, cântăreața este dispusă să facă acest lucru.

Andreea își dorește cu orice preț să rupă orice legătură cu fostul soț. Un început a fost făcut deja, după ce și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint.

Publicat: 26 Aug. 2021, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă