Detalii din intimitatea Andreei Bănică! ”Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo…”

Publicat: 23 iul. 2020, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

De mai bine de 25 de ani, Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste și familie alături de partenerul ei.

Cântăreața a făcut dezvăluiri incredibile într-o emisiune de televiziune despre viața amoroasă a ei. Frumoasa artistă Andreea Bănică se iubește cu soțul ei la fel de mult ca la început. Au o familie închegată, exemplară pentru mulți dintre noi, dar și o relație de lungă durată.

„Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!”, a povestit râzând Andreea Bănică.

Artista arată incredibil la 42 de ani! Cum se menține în formă

Andreea Bănică are 42 de ani, dar are un corp de studentă! Vedeta se menține în formă prin sport și o alimentație sănătoasă. Artista a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde. De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic

În primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

Publicat: 23 iul. 2020, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă