Detalii despre tentativa de fuga a Printesei Latifa, fiica seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Ce s-a intamplat PE LOC cu cei care au incercat sa o ajute pe tanara

Publicat: 08 May. 2018, 14:28 Vedete

In urma cu o zi va prezentam un caz socant al unei printese care fuge de tirania tatalui sau.

Detalii despre tentativa de fuga a Printesei Latifa

Povestea printesei din Dubai care a fugit de abuzurile parintilor continua!Aceasta sustine ca Printesa a fost „cu familia ei” și ca „face excelent”. Dar oamenii care au fost implicati in tentativa ei de a fugi sustin ca au fost pedepsiti. Printesa Latifa a incercat sa fuga in luna februarie 2018. De data aceasta, a trecut granita in Oman. Cazul printesei a fost preluat de grupul de avocati Detinut in Dubai, din Marea Britanie.

Acestia au alertat Comisia OMU pentru Drepturile Omului. Tanara a marturisit public, intr-un clip video, relele tratamente la care ea si surorile ei sunt supuse. Totul din cauza tiraniei tatalui lor, seicul Mohammed bin Rashed Al-Maktoum. Fetele nu mai suporta restrictiile pe care parintele lor le impune copiilor sai.

Povestea printesei din Dubai care a fugit de abuzurile parintilor continua!Videoclipul a fost publicat dupa ce a fost prinsa in februarie, cand incerca sa fuga. Printesa Latifa a fost ajutata de prietena ei buna, Tiina Jauhiainen. Este vorba de o femeie finlandeză care fusese profesoara ei capoeira artistică afro-braziliană. A mai fost ajutata de Christian Elombo, un cetățean francez care a predat sport în Oman, și de Herve Jaubert, om de afaceri franco-american care pretinde că este un fost agent francez de servicii secrete.

După ce a ajuns în Oman, Tiina Jauhiainen a spus că ea și Latifa au urcat pe un iaht. Ambarcatiunea era deținuta și pilotata de Jaubert. Incercau sa ajunga în India, de unde Latifa urma sa zboare spre Statele Unite. Dar, în noaptea de 4-5 martie, vasul lor a fost inconjurat de politia marina indiană și reținut de soldați. Vasul a fost remorcat în Emiratele Arabe Unite.

Povestea printesei din Dubai care a fugit de abuzurile parintilor continua!Jaubert și Jauhiainen au declarat că au fost ținuti captivi de pe 20 pana pe 22 martie. Apoi au fost expulzați din țară, în timp ce Latifa nu a fost audiata. Într-un videoclip lansat ulterior, Jaubert, în vârstă de 62 de ani, a afirmat că au fost înconjurați de „cinci nave de război, două avioane și un elicopter”. Sustine ca au fost „bătuți grav” de soldații care au urcat pe iaht și i-au jefuit, chiar dacă Latifa a țipat că solicită azil”.

Barbatul a fost legat la ochi și a fost ținut în izolare în timp ce a fost interogat, apoi a fost obligat să semneze o mărturisire forțată și eliberat. „Ei voiau să recunoaștem că a fost o răpire, deoarece, potrivit definiției lor islamice, o femeie, chiar și o persoană adultă, nu poate să-și dea consimțământul pentru că rămâne responsabilitatea tatălui ei”, a declarat Jaubert pentru AFP.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 08 May. 2018, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă