Detalii de ultimă oră despre starea lui Donald Trump. Președintele SUA, criticat intens pentru un gest iresponsabil!

Publicat: 05 Oct. 2020, 09:54 Arhiva
Detalii de ultimă oră despre starea lui Donald Trump. Președintele SUA, criticat intens pentru un gest iresponsabil!

Preşedintele american Donald Trump şi Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, sunt infectaţi cu noul coronavirus. Vestea a făcut înconjurul planetei, în urmă cu câteva zile.

Donald Trump este internat în spital, pentru a primi cele. mai bune îngrijiri. Însă, președintele Statelor Unite ale Americii a făcut un gest care a revoltat multă lume!

Președintele părăsit pentru scurt timp spitalul unde este internat pentru a-și saluta susținătorii adunați în fața centrului medical. Înainte de vizită, Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter, în care a spus că are o surpriză. Într-un SUV blindat și cu masca pe față, Donald Trump, care primește tratament pentru COVID, a ieșit din spital pentru a-și saluta susținătorii, scrie antena3.ro.

Vizita sa nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Câțiva medici de la spitalul Walter Reed o consideră iresponsabilă, deoarece persoanele aflate în vehicul trebuie carantinate timp de 14 zile și chiar s-ar putea infecta cu virusul.

Donald Trump: „Am învățat mult despre COVID”

Semne că starea lui de sănătate se îmbunătățește vin și de la medicii care îl îngrijesc. Aceștia iau în calcul externarea președintelui chiar în decursul zilei de astăzi. ”Am învățat multe despre COVID”.

Președintele a avut și un mesaj pentru americani.

”A fost o călătorie interesantă. Am învățat mult despre COVID. Am învățat mergând la școală. Aceasta este școala reală”, a spus Trump.

Publicat: 05 Oct. 2020, 09:54 Arhiva
Pe aceeași temă