Destinatii turistice aprilie 2019. Unde mergi in vacanta de Paste!

Publicat: 10 mart. 2019, 17:26 Autor: D. C. Life
Destinatii turistice aprilie 2019. Unde mergi in vacanta de Paste!

Destinații dintre cele mai diverse pot fi alese în luna aprilie de amatorii de călătorii, fie că este vorba de o vacanță de Paști, fie de un city break șic.

Destinatii turistice aprilie 2019. Unde mergi in vacanta de Paste? Pasionati de plimbari au de unde alege in luna aprilie 2019. Acestea sunt cele mai indicate destinatii de vacanta, dar si cele mai preferate de catre romani si straini.

Daca vrei sa te distrezi de minune dupa vacantele din martie 2019, de 1 Martie sau de 8 Martie, ai mai jos o lista de locatii calduroase. Cu toate ca vremea in Bucuresti e dementiala, in Romania inca e frig si ANM a anuntat cod galben de vant.

Destinatii turistice aprilie 2019 – vacanta de Paste e aici!

Vacanta de Paste in Tel Aviv, Israel

Destinatii turistice aprilie 2019. Unde mergi in vacanta de Paste!
Destinatii turistice aprilie 2019. Unde mergi in vacanta de Paste!

Cel mai bun loc unde poți admira arhitectura Bauhaus nu este în Germania nativă, ci la Tel Aviv. Orașul a fost la mare căutare pentru arhitecții evrei în anii 1930, iar aceștia au avut suficient spațiu pentru a-și concretiza viziunile moderniste. Un tur cu Be Tel Aviv este cea mai bună modalitate de a vedea situl inclus în patrimoniul mondial UNESCO, în anul în care se împlinește centenarul Bauhaus. Turiștii au însă la dispoziție și posibilitatea de a face excursii de o zi în inima țării sfinte – Ierusalim, Nazareth și Bethlehem. Nu rata cafenelele și abundența din piețele alimentare din acest oraș cosmopolit, mai ales că temperaturile medii în aprilie sunt de 19 grade Celsius.

Vacanta de Paste in St Maarten, Caraibe

La câteva săptămâni de la Carnavalul de la Rio de Janeiro, începe cel din St Maarten. În perioada 22 aprilie – 6 mai, insula este dominată de ritmuri reggae, parade și efecte pirotehnice, dar și de petreceri de stradă. Cei care vor să se refacă se pot îndrepta spre plajele liniștite din jurul golfului Simpson, să bea suc de cocos proaspăt, la umbra unui palmier. Nu rata festinurile cu influențe franțuzești, olandeze, africane și creole. Temperatura medie în aprilie este de 28 de grade Celsius.

Vacanta de Paste in Hong Kong, China

Însorit, dar nu sufocant, aprilie este o lună perfectă pentru a vizita metropola dominată de zgârie-nori. De asemenea, acum au loc niște festivaluri tradiționale: de Ching Ming, pe 5 aprilie, cimitirele sunt pline de tămâie și ofrande aduse strămoșilor, în timp ce zeița mării Tin Hau este onorată cu parade florale pe 27 aprilie. Nu rata tramvaiul retro care parcurge insula Hong Kong și nici străzile cu gherete cu mâncare. Temperatura medie este de 24 de grade Celsius.

Vacanta de Paste in Mallorca, Spania

Multe văi cu migdali în floare – este o priveliște obișnuită pentru luna aprilie. După ce ai explorat Palma, îndreaptă-te spre munții Serra de Tramuntana, unde te poți bucura de priveliști uluitoare. Nu rata una dintre cele mai celebre destinații în Mallorca, peșterile Dragonului, și nici fabrica de perle Majorica. Temperatura medie este de 22 de grade Celsius.

Sursa: mediafax.ro

Publicat: 10 mart. 2019, 17:26 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă