Designerul Florin Burescu este noul Brand Ambasador al Asociației de sprijin al copiilor cu handicap fizic din România

Publicat: 09 nov. 2022, 18:46 Autor: ileana.ghinea Arhiva

Designerul Florin Burescu este noul Brand Ambasador al Asociației de sprijin al copiilor cu handicap fizic din România.

Gala aniversară a ASCHF-R a adunat într-un eveniment fastuos autorități, personalități, organizații și federații. Luni seară cu ocazia împlinirii celor 32 de ani de activitate, ASCHF-R a organizat un eveniment de incluziune socială la care au luat parte vedete, politicieni și reprezentanți din domeniul non-guvernamental.

Designerul Florin Burescu este noul Brand Ambasador al Asociației de sprijin al copiilor cu handicap fizic din România

Scopul evenimentului este acela de a promova drepturile și interesele persoanelor cu dizabilități în relația cu autoritățile și cu toate mediile sociale. Momentul culminant al serii a fost prezentarea de modă care a purtat semnătura designerului Florin Burescu. La defilare au luat parte 20 de modele, 10 dintre ele fiind modele profesioniste de la Dinasty Models și 10 tinere cu dizabilități.

“A fost o prezentare atipică, plină de emoție și bucurie. M-am ocupat personal de tot, scenografie, muzică, coregrafie, totul fiind adaptat persoanelor cu nevoi speciale. Maria Constantin a fost vocea divină ce a însoțit întreaga prezentare”, a declarat designerul Florin Burescu.

Ideea momentului creat a fost de a prezenta frumusețea în toate formele ei.

Gazdele evenimentului au fost Alina Ionescu si Giany Coman, doi tineri care formează un cuplu de prezentatori foarte îndrăgit ai evenimentelor de profil.

Un alt moment savuros a fost spectacolul oferit de artistul românilor, Paul Surugiu-Fuego. Acesta a ridicat sala în picioare cu energia sa debordantă.

Seara a fost încheiată cu desemnarea designerului Florin Burescu ca Brand Ambasador al Asociației, alături de Victor Slav, Simona Pătruleasa și Alina Ionescu, brand mbasadorii din anii anteriori.

„Este o onoare, dar și o responsabilitate foarte mare pentru mine. Nu iau acest trofeu fac două poze, îl pun în bibliotecă și uit de el. Promit că mă voi implica în toate proiectele asociației și voi mediatiza pe cât de mult posibil activitățile minunate pe care acești oameni le fac cu multă sudoare.”, a mărturisit Florin Burescu.

Publicat: 09 nov. 2022, 18:46 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă