Designerul Florin Burescu demontează mitul: Loredana are sau nu silicoane

Publicat: 25 Feb. 2022, 08:55 News
Designerul Florin Burescu demontează mitul: Loredana are sau nu silicoane

Designerul Florin Burescu, unul dintre invitații permanenți ai emisiunii „Frătzi află tot”, difuzată de Metropola TV, în fiecare vineri de la ora 22:00, a reușit să demonteze un mit care a făcut ceva vâlvă în mediul online din România. Loredana are sau nu silicoane? Aceasta este întrebarea la care Florin Burescu a răspuns în cunoștință de cauză.

Pe lângă profesia lui de bază, fashionul, Florin Burescu participă din când în când la evenimente ca și amfitrion, iar grație acestei ipostaze, craioveanul a avut ocazia să stea alături de Loredana dese ori.

„Am mers foarte mult cu Loredana în turnee. La vremea aceea, vă spun clar, nu avea silicoane. Loredana are o lenjerie intimă foarte foarte bună care dă o formă senzațională bustului. Vă invit să luăm toate pozele în parte și o să vedeți că Loredana nu apare niciodată fără sutien. Vă explic exact și cum este acest sutien. Are foarte foarte mult push up pe lateral, are doar o jumătate de cupă și o sârnă montată sub sâni care susține foarte bine. Acum eu nu pot să garantez, în acest moment, că Loredana nu are silicoane, eu vă spun ce se întâmpla acum ceva timp!”, a explicat, FLorin Burescu, în emisiunea difuzată de Metropola TV.

Cine este Florin Burescu?

Florin Burescu „există” în atenția presei de mai bine de 10 ani, iar activitatea lui este una extrem de completă și complexă. Creator de modă, moderator de emisiuni, reporter de televiziune sau interpret de muzică populară, din toate face vedeta „Frătzi află tot”. De-a lungul timpului, creaţiile sale su fost extrem de apreciate de vedete precum Loredana Groza, Paula Chirilă, Adriana Bahmuţeanu, George Becali, Jeny Nicolau, Raoul, Maria Loga, Niculina Stoican care au ales să-i poarte piesele vestimentare.

„Iubesc viaţa şi pasiunea pentru frumos! Tocmai această pasiune pentru frumos mă face să creez şi să fiu mereu în mijlocul oamenilor. Frumusețea portului popular românesc îl conturez într -o ținuta modernă. Îmi place să aduc în faţa voastră bogăția poporului nostru. Rochie confecționată cu aplicaţii din portul popular românesc!”, declară Florin Burescu.

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MetropolaTV (@metropolatv)

Publicat: 25 Feb. 2022, 08:55 News
Pe aceeași temă