Vedetă Pro TV, lovită cu bestialitate într-un magazin! Scenele de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere

Publicat: 09 nov. 2020, 08:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Scene de groază s-au petrecut sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Designerul Cristina Joia, cunoscută din emisiunea “Visuri la cheie”, a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o cu bestialitate în față.

Cristina Joia a fost atacată într-un magazin sub privirile angajaților. Agresoarea a intrat și fără nicio explicație a lovit-o cu un obiect ascuțit în față, provocându-i leziuni grave.

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a declarat Cristina Joia pentru știrile PRO TV.

Cristina Joia, declarații de pe patul de spital

Designerul a ajuns de urgență la spital, unde este în continuare internată. Din fericire se simte mai bine și povestește faptul că o banală discuție s-a transformat într-un adevărat coșmar care ar pute să îi lase urme pentru tot restul vieții.

″M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a explicat Cristina Joia.

Poliția a deschis un dosar în acest caz, iar acum autoritățile așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.

”În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, explică Biroul de presă al Poliției Capitalei.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

 

Sursă Foto: Instagram

Publicat: 09 nov. 2020, 08:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă