Descoperire infricosatoare facuta de arheologi! Au dat peste ramasitele unui copil-vampir: „Ceva era extrem de bizar” VIDEO

Publicat: 10 Nov. 2018, 16:05 Life

Ramasitele unui copil-vampir au fost descoperite de catre arheologi.

ramasitele unui copil-vampir

Ramasitele unui copil-vampir au fost gasite la mijlocul lunii trecute, in Italia, intr-un sit arheologic. Specialistii au ramas fara cuvinte atunci cand au dat de osemintele considerate foarte stranii.

Potrivit superstitiilor din secolul 15, atunci cand a murit baietelul, acesta a fost ingropat avand in gura o piatra de dimensiuni medii. Un cercetator de la Universitatea din Arizona, pe nume David Soren, a povestit ca scheletul a fost denumit „Vampirul din Lugnano”.
In plus, este pentru prima oara cand arheologii fac o asemenea descoperire. „Nu am mai vazut niciodata asa ceva. Este extrem de bizar„, a spus cercetatorul de origine americana.

Arheologii au fost socati atunci cand au descoperit ramasitele unui copil-vampir. Acestia sunt de parere ca gestul de a pune o piatra in gura persoanelor care au murit facea parte din ritualul de inmormantare. Mai avea ca scop si prevenirea „ridicarii din morminte a celor decedati”.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 10 Nov. 2018, 16:05 Life
Pe aceeași temă