Denise Rifai și-a făcut provizii serioase de teama unui posibil război? Cum a fost surprinsă la cumpărături

Publicat: 11 mart. 2022, 10:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Starea de panică pe care o dă românilor războiul din Ucraina i-a făcut pe mulți să ia măsuri de urgență, atât în privința banilor, cât și a alimentelor. Deși poate fi doar coincidență, Denise Rifai a fost surprinsă și ea, de asemenea, cu brațele pline de cumpărături, parcă puțin speriată de eventualitatea unui rău care s-ar putea extinde. 

”Forțoasa” Denise Rifai a profitat de puținul timp liber pe care îl are și și-a propus să-și facă stocul de alimente și vitamine. S-a ”înarmat” cu multe pungi și o listă cu tot ce avea nevoie pe o perioadă mai lungă de timp. Cumva parcă temătoare cu privire la vremurile vitregi care se tot anunță.

Și-a tras pe ea niște pantaloni negri, o pereche de cizme, iar de cald i-a ținut o haină, tot neagră, de blană. Dar și nelipsiții ochelari, pentru a fi recunoscută cu greu.

Așa a ieșit din casă, val vârtej, Denise Rifai. A urcat în mașină și a tras către Piața Dorobanților. Iar acolo a început treaba. Denise a ”atacat” o farmacie. Vitamine a căutat în mod expres, dar a avut și altele pe listă, pe care le-a luat doar cu ajutorul farmacistei. Acțiunea era departe de a se fi finalizat. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Denise Rifai, despre iubitul ei: ”Mă aflu în echilibru”

Una dintre cele mai incisive prezentatoare din România, Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta susține că traversează, probabil, cea mai liniștită perioadă din viața ei. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…) Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru”, a declarat Denise Rifai.

Publicat: 11 mart. 2022, 10:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă