Denise Rifai a pus ”tunurile” pe președintele Klaus Iohannis: ”Ne este dator cu un …”

Publicat: 16 dec. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Cunoscută pentru modul aprig în care adresează întrebările invitaților, Denise Rifai susține că pe lista celor mai doriți invitați pe care și-i dorește în emisiune se află președintele Klaus Iohannis.  

Întrebată fiind pe cine și-ar dori să aibă drept interlocutor în cadrul emisiunii sale, Denise nu a stat pe gânduri și a răspuns direct, în maniera caracteristică. Tonul jovial s-a diminuat însă, făcând loc sobrietății, semn că prezentatoarea TV nu glumește când vine vorba de conduita profesională.

Primul vehiculat pe lista invitaților a fost nimeni altul decât președintele României, Klaus Iohannis. La scurt timp, prezentatoarea s-a răzgândit, revenind asupra răspunsului: “Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând…”, a declarat Denise Rifai. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Victor Ciorbea, dezvăluiri șocante în emisiunea lui Denise Rifai

Cel mai recent invitat al vedetei a fost Victor Ciorbea, fost premier al României. El i-a povestit lui Denise Rifai că a fost un copil bolnăvicios şi totul i s-a tras de la momentului botezului, când a făcut o dublă pneumonie.

Într-un interviu mai vechi, Victor Ciorbea povestea despre acel moment: “M-am născut foarte sănătos, zdravăn, dar un preot ortodox m-a cufundat în apa înghețată a unui rău. Era luna decembrie. Am făcut dublă pneumonie și din cauza aceasta am făcut toate bolile posibile ale copilăriei”.

Cu cine se iubește Denise Rifai

Una dintre cele mai incisive prezentatoare din România, Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta susține că traversează, probabil, cea mai liniștită perioadă din viața ei. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…) Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru”, a declarat Denise Rifai.

Publicat: 16 dec. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×