Denise Rifai a fentat legea ca să ajungă la timp la salonul de înfrumusețare

Publicat: 26 nov. 2021, 10:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Impecabilă, așa apare Denise Rifai pe sticlă la fiecare ediție a emisiunii „40 de întrebări”! Însă totul cu un preț. Prezentatoarea e „abonata” saloanelor de înfrumusețare, și pentru a nu rata nicio programare „fentează” și legea, dacă e nevoie.

Atât online, cât și offline, Denise Rifai își bucură admiratorii cu apariții care mai de care mai stilate. Evident, imaginea contează foarte mult pentru o persoană publică!

În plus, când îți pui „lupa” asupra vieților și acțiunilor celor mai influenți oameni din România, fiecare apariție trebuie să fie impecabilă. Iar lui Denise Rifai îi și reușește! Dar totul cu un preț, nu neapărat material.

Prezentatoarea de la Kanal D are extrem de multă grijă de felul în care arată, drept urmare vizitele la salonul de înfrumusețare sunt destul de dese.Zona „Dorobanți”, destinația – salonul de înfrumusețare.

Primul obstacol, locul de parcare! Pentru că e deja arhicunoscut că Bucureștiul este sufocat de autoturisme, problema locului de parcare a reprezentat o mare provocare și pentru prezentatoarea de la Kanal D. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 26 nov. 2021, 10:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă