Delia s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul. Artista a stârnit un val de reacţii pe internet!

Publicat: 11 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Delia Matache reuşeşte de fiecare dată să îşi surprindă fanii, însă de această dată i-a lăsat pe mulţi fără cuvinte. Artista a fost întotdeauna un personaj controversat datorită stilului nonconformist şi a ideilor după care s-a ghidat în viaţă. Recent blondina s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul şi a urcat imaginile pe internet.

Delia Matache arată impecabil la cei 42 de ani. Deşi nu ţine vreo dietă, după cum a declarat chiar ea în repetate rânduri, blondina reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat.

Pentru că vara şi-a intrat în drepturi, artista a probat un costum de baie şi s-a fotografiat în poziţii provocatoare. Artista are şi o piscină în locuinţa sa de care a profitat la maximum în ultimele zile. Imaginile cu vedeta au stârnit rapid reacții din partea fanilor săi, care au apreciat curajul și forma fizică de invidiat a artistei.

Delia şi Antonia, videoclip incendiar

Nu este prima dată când artista se lasă văzută într-o astfel de ipostază. În urmă cu doar câteva luni Delia și Antonia, celebrele cântărețe și prietene bune de mulți ani, s-au reunit pentru o nouă colaborare muzicală.

Melodia a fost lansată la începutul anului, dar nimeni nu se aștepta la un astfel de videoclip. Artistele îmbrăcate în ținute din latex negru, au fost filmate într-o piscină, iar ipostazele în care s-au lăsat filmate nu sunt deloc „cuminţi”.  Aceste imagini au devenit rapid virale pe internet, captivând atenția fanilor care au fost absorbiți de prestația celor două artiste.

Cântărețele cu trupuri de invidiat

Antonia și Delia sunt printre cele mai atrăgătoare artiste din țara noastră şi mereu au ştiut cum să îşi pună în valoare formele de invidiat. De multe ori, le vedem purtând ținute care îți taie respirația, iar fanii de pe rețelele sociale nu se pot abține să nu le complimenteze pentru frumusețea lor.

Ambele artiste își dedică timp pentru a se menține în formă, mergând regulat la sală, iar Delia povestește pe Instagram despre aventurile ei pe munte, care o ajută să se simtă bine și să arate senzațional.

 

 

Sursă foto:

Publicat: 11 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×