Delia, criticată de fostul coleg de trupă. Cântăreața l-a dezamăgit profund

Publicat: 25 mai 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și și-a creat o carieră de succes în ultimii 20 de ani. Jurata de la „iUmor” este criticată acum chiar de cel alături de care a cunoscut succesul.

Delia Matache s-a bucurat de un mare succes în ultimii 20 de ani, iar fiecare piesă pe care o lansează este apreciată de fanii ei. Artista făcea parte, înainte de anii 2000, din trupa N&D alături de Nick, pe numele său real Nicolae Marin. Cei doi se aflau la debuturile carierelor și au cucerit publicul din România destul de repede. Unele dintre piesele lor sunt ascultate și în prezent.

Jurata de la „iUmor” a decis să încheie colaborarea cu Nick și să se axeze mai mult pe propria sa carieră, ceea ce s-a și întâmplat. Delia este acum una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țară și participă din poziția de jurat la emisiunea „iUmor” de la Antena 1. Cu toate acestea, Nick susține că fosta sa colegă și-a construit cariera pe nedreptate.

Delia l-a înjunghiat pe la spate pe Nick

Nick a afirmat că fosta sa colegă de trupă știa de mai mult timp că vrea să înceapă o carieră pe cont propriu. Artistul a explicat că o parte din vină îi aparține și lui pentru că a avut mult prea multă încredere în jurata de la Antena 1. Mai mult decât atât, Delia s-ar fi documentat foarte bine înainte să ia decizia de a încheia colaborarea cu Nick.

„Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”.

Nick, neîndreptățit de fosta sa colegă

Nick a mai adăugat că se simte neîndreptățit în ceea ce privește banii pe care i-a câștigat alături de Delia. Cântărețul a explicat că el compunea melodiile și alimenta autoturismul de fiecare dată când se deplasau pentru concerte sau diverse evenimente. În ciuda tuturor acestor lucruri, câștigurile se împărțeau mereu în două părți egale.

„Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în doi. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură, pentru că proiectul a fost sufletul meu.

Mai mult decât atât, Nick consideră că dacă nu ar fi ajutat-o pe Delia la începutul carierei sale, artista nu ar fi ajuns să fie atât de celebră. În ceea ce privește o potențială colaborare cu jurata de le Antena 1, Nick nu exclude această posibilitate, mai ales, pentru a-și bucura fanii. Artistul a mai adăugat că Delia a fost cea care i-a propus prima să facă o piesă împreună, după despărțire.

„Am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”, a declarat Nick, în urmă cu mai mulți ani, la un post de televiziune.

Publicat: 25 mai 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×