Delia, dezvăluiri halucinante, în lacrimi: „Pe noi când ne pedepseau, ne lăsau în chiloţi”

Publicat: 18 Sep. 2020, 10:53 Vedete
Delia, dezvăluiri halucinante, în lacrimi: „Pe noi când ne pedepseau, ne lăsau în chiloţi”

Delia a fost profund mişcată de trauma pe care a suferit-o feţita unui primar, care, într-o filmare apărută pe reţelele de socializare era umilită de tatăl ei. Într-o filmare pe Instagram, cântăreaţa vorbeşte despre videoclipul în care apare fetiţa dezbrăcată, certată de tatăl ei, care şi filmează momentul!

Delia a făcut un live pe Instagram, vorbind despre propriile sale traume din copilărie, care au fost trezite de acest videoclip.

”Experienţa pe care a avut-o fetiţa mi-a adus nişte flashback-uri din grădiniţă şi cred că şi creşă, pentru că am păţit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloţi… fără nicio Drama Queen pe vremea aia aşa erau şi văd că aşa e şi acum. Părinţii te băteau şi la grădiniţă primeai uneori acelaşi tratament şi uneori am reacţia asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a spus artista.

Delia a vorbit şi despre un moment din copilărie în care a fost umilită alături de colegii ei de la creşă de către educatoare: ”Ţin minte când educatoarele de la creşă curăţau nişte mere şi mâncau merele şi ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

La vârsta de 38 de ani, artista se mândrește de cariera pe care și-a construit-o, dar și de relația frumoasă pe care o are alături de Răzvan Munteanu.

 

 

Publicat: 18 Sep. 2020, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă