Declarațiile unui medic român pot schimba tot! ”Natura nu face astfel de greșeli!”

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:18 Arhiva
Declarațiile unui medic român pot schimba tot! ”Natura nu face astfel de greșeli!”

Elena Vlad, medic pneumolog la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu are o altă teorie despre proveniența temutului coranavirus. Medicul a contactat de noul coronavirus şi, pe baza experienţei, a precizat că virusul SARS-Cov-2 nu poate fi creat de natură.

Sunt convinsă că un astfel de virus nu este creat de natură. Orice virus care apare într-o zonă a naturii nu are criteriile biologice să supravieţuiască la orice condiţii de temperatură de pe planeta asta. 

Natura nu face astfel de greşeli. Dacă face cumva vreo greşeală şi este un virus care se adaptează la condiţiile climatice a unei zone, virusul nu supravieţuieşte peste tot decât dacă este cumva făcut de o minte sau a scăpat de undeva”, a declarat medicul Elena Vlad.

Din experienţa de medic şi de pacient, diferenţele între formele de boală rezultă din diferenţa tulpinii pe care o ai. Există mai multe tulpini ale acestui virus, unele cu virulenţă mai mare, iar altele cu virulenţă mai mică. 

În primăvară, virulenţa a fost mai mică decât acum. Virusul care determinăm acest val doi de infectări în ţara noastră mi se pare că este mult mai agresiv“, a mai zis dr. Elena Vlad la un post de televiziune online.

Rata de infectare crește în România

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.551 de cazuri noi de COVID-19, din 9.119 teste efectuate, PCR și teste rapide. Rata de infectare crește la 17%.

Până astăzi, 25 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 712.561 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

654.875 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.551 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:18 Arhiva
Pe aceeași temă