Declarațiile cutremurătoare ale artistei Marcela Fota! Ce a făcut fiul ei în ziua în care a aflat că tatăl a murit: ”A încercat să-și ascundă suferința până în momentul în care…”

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:07 Vedete

Marcela Fota a explicat la Antena Stars ce s-a întâmplat cu fiul ei în ziua în care soțul ei s-a stins din viață. Suferința a fost enormă, iar persoana cea mai afectată a fost copilul care, după spusele cântăreței, s-a închis în baie și a început să plângă.

Cântăreața Marcela Fota a povestit despre momentele grele prin care au trecut, după soțul și tatăl copilului ei a murit. Fiul ei a încercat să își ascundă emoțiile și sentimentele pe care le avea, pentru a părea puternic în fața mamei sale, însă nu a mai rezistat, s-a închis în baie și a început să plângă.

„Cum încearcă să treacă? Aceasta este întrebarea care trebuie pusă, pentru că de trecut nu cred că vom reuși niciodată cu adevărat și în sufletul meu nici nu-mi doresc să trec peste acest lucru. Întâmplarea asta vreau să rămână în sufletul meu, va fi parte din trăirile mele, pentru că odată ce reușești să depășești momentul 100% ai uitat anumite lucruri și nu vreau să se întâmple asta. Copilul meu e unul foarte responsabil și grijuliu. În primă fază s-a închis foarte tare în el, am reușit după 2 luni să depășim această perioadă, cu închiderea.

Nu vorbea nici măcar cu mine despre acest subiect. În rest, a avut un comportament normal și încerca să acopere suferința cu glume și zâmbete. Parcă uneori râdea în exces. Atunci mi-am dat seama că, de fapt, în sufletul e ceva. Tot încercam să aduc discuția despre tatăl lui și schimba subiectul. I-am lăsat timpul lui. Toată lumea zicea: „du-l la psiholog”. Am refuzat să-l duc la psiholog, pentru că-mi cunoșteam copilul. Știam că dacă e să se deschidă în fața cuiva eu sunt acea persoană și așa s-a întâmplat”, a declarat Marcela Foto, la Antena Stars.

Marcela Fota: ”A încercat să-și ascundă suferința până în momentul în care s-a închis în baie și a început să plângă”

Marcela Fota a continuat seria declarațiilor și a mărturisit la Antena Stars că fiul ei s-a închis în baie și a început să plângă.

„A început să vorbească și spune singur: așa făcea și tati. A încercat să-și ascundă suferința până în momentul în care s-a închis în baie și a început să plângă. Am intrat peste el și am început să plângem amândoi și i-am zis: e firesc să ne fie dor de tati, că și lui îi e dor de noi și se bucură că vorbim despre el. Sufletul lui e peste tot cu noi. Atunci a înțeles că e normal să se descarce. Am evitat să-i spun: tu ești bărbatul casei acum, tocmai din motivul să nu simtă presiunea asta acum. Mi-a zis că e șeful casei și eu i-am zis că sunt mama șefului. Am evitat să pun pe el toată responsabilitatea”, a mai mărturisit Marcela Fota.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:07 Vedete
Pe aceeași temă