Declaratii bomba de la Culita Sterp dupa Puterea Dragostei: „Imi place mult Plusica! Zici ca are 15 ani, este ca un bebelus!”

Publicat: 25 iul. 2019, 11:42 Autor: D. C. Vedete

Omul care a facut senzatie pe Youtube in ultimul an a intrat in emisiunea Puterea Dragostei, dar la final de emisiune a declarat de cine s-a indragostit cu adevarat.

Declaratii bomba de la Culita Sterp dupa Puterea Dragostei! Culita Sterp, unul dintre cei mai in voga artist de muzica de petrecere de pe Youtube a concurat in emisiunea „Puterea Dragostei” si se pare ca s-a indragostit.

Dupa ce s-a terminat emisiunea Puterea Dragostei in care a concurat si Culita Sterp acesta a facut o serie de dezvaluiri bomba pentru wowbiz.ro, lucruri pe care nu le-a spus cat timp a fost in casa cu ceilalti concurenti. Artistul a declarat ca se simte atras nu de Simona, cu care parea sa se infiripe ceva ci de o fosta concurenta de la Puterea Dragostei, lasand pe toata lumea care a urmarit emisiunea cu gura cascata. Culita Sterp pare cat de serios se poate atunci cand spune ca ar vrea sa o cunoasa mai bine si chiar sa se indragosteasca de Plusica, o fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

„Îmi place altă femeie, și chiar nu glumesc. În ultimele zile, ne-am și apropiat foarte mult. A fost și la Hațeg, a și jucat în noul meu clip…” a declarat el.

Declaratii bomba de la Culita Sterp dupa Puterea Dragostei!

„Este o fată foarte faină, foarte de treabă, este ca un bebeluș, zici că are 15 ani. Îmi place mult de Plusica. Dacă se întoarce la Puterea dragostei, am să intru și eu în casă pentru ea. Doamne ajută să mă placă și ea (n.r. râde). Dacă totuși nu va reveni în show, voi încerca să o cunosc mai bine dincolo de emisiune, vedem ce se va întâmpla” a fost declaratia prin care Culita Sterp spera sa ajunga sa concureze la emisiune alaturi de Plusica si chiar sa se indragosteasca unul de altul.

Publicat: 25 iul. 2019, 11:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×