Decizia luată de Gigi Becali în plină pandemie de coronavirus! LPF și FRF au suspendat campionatele

Publicat: 16 Mar. 2020, 08:04 Vedete

Ce decizie a luat Gigi Becali! Panica s-a instalat rapid, după ce virusul din China s-a răspândit la nivel mondial, ajungând și în Europa. În România, de astăzi se impune stare de urgență. Gigi Becali, totuși, ar fi avut în gând să cheme fotbaliștii la antrenamente, chiar și în plină pandemie de coronavirus, dar gândul lui a apus imediat.

Potrivit Adevărul, Liga Profesionistă de Fotbal – LPF și Federația Română de Fotbal – FRF au anunțat faptul că până în data de 31 martie 2020, activitatea cluburilor se suspendă, neexistând antrenamente și meciuri amicale. Inițial, același lucru l-ar fi trebuit să-l facă și Gigi Becali, dar refuzase, comunicându-le jucătorilor să se prezinte în dimineața asta la baza de la Berceni, la ora 09:00. Din fericire, latifundiarul din Pipera a renunțat rapid la gând și le-a spus să stea acasă. Tuturor sportivilor li s-au dat exerciții care pot fi făcute acasă. Unii dintre ei chiar au mărturisit că merg și pe stadion sau în parc pentru alegări ușoare.

Drama care l-a apropiat pe Gigi Becali de Dumnezeu

Gigi Becali a suferit un mare şoc în urmă cu 20 de ani, când sora lui mai mare a murit la doar 44 de ani, din cauza unei infecţii pulmonare foarte puternice. A fost momentul care l-a apropiat pe Gigi Becali de biserică şi de Dumnezeu.

Gigi Becali a avut dintotdeauna o relație strânsă cu surorile sale. Când Doina, sora mai mare a murit, la sfârșitul anilor 90, omul de afaceri a suferit cumplit și a refuzat să vorbească despre asta vreodată. Singurul care a povestit despre această drama a fost Giovani Becali.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați, și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, își amintea Ioan Becali.

Publicat: 16 Mar. 2020, 08:04 Vedete
Pe aceeași temă