De Dragobete, la Românii au talent, iubirea s-a tradus printr-un moment incredibil de contorsionism: ”Un mod extraordinar de a dansa o noapte de dragoste”

Publicat: 24 feb. 2023, 22:41 Autor: Camelia Vedete

Într-o zi în care iubirea autentică a fost sărbătorită, în care dragostea adevărată a fost pe buzele tuturor, la Românii au talent. Doi concurenți veniți direct din Paris, orașul în care pasiunea adevărată este mereu la putere, au urcat pe scenă cu un moment încărcat de sentimente și pasiune.

Marine și Alexandre au ales pentru grupul lor titulatura de ”Duo des articules”. Pentru că este un joc de cuvinte specific franțuzesc care înseamnă. “Doi oameni fară articulații sau doi oameni care se apropie unul de celălalt”.

De Dragobete, la Românii au talent, iubirea s-a tradus printr-un moment incredibil de contorsionism

Ei s-au cunoscut în cadrul unui workshop de contorsionism și s-au format ca un duo în anul 2018. Au încercat niste mișcări împreună și au funcționat foarte bine. Datorita acestui fapt au decis să continue împreună. Nu sunt un cuplu doar pe scenă, formează unul chiar și în viață reală.

Ea e început să facă gimnastică de la 5 ani, iar el doar la 23 de ani, fiind în fapt inginer. După 5 ani a decis să schimbe total traiectoria vieții lui și să devină contorsionist. Visează să rămână împreună și să ducă momentele lor în toată lumea, iar în această seară juriul românesc i-a apreciat la adevărata lor valoare.

”Un mod extraordinar de a dansa o noapte de dragoste”

Înainte de a le oferi chiar 4 de DA și a-i califica în următoarea etapă, Andra a ținut să le spună că este ”cea mai frumoasă poveste de iubire spusă într-un dans”. Iar Dragoș a continuat să le menționeze: ”ce ați făcut este extraordinar. Genul de moment să-l țin minte peste 10 ani”. Tot Dragoș a fost cel care a continuat și le-a transmis că a fost ”un mod extraordinar de a dansa o noapte de dragoste”.

Și prezentatorii au fost la fel de impresionați de ceea ce au văzut, iar Pavel Bartoș le-a zis. ”Acest moment ne-a dovedit că oamenii sunt pur și simplu frumoși

Show-ul de pe PRO TV continuă în fiecare vineri, de la 20:30.

Publicat: 24 feb. 2023, 22:41 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă