De ce nu vrea Shakira să se mărite Gerard Pique

Publicat: 19 Jan. 2020, 16:08 Vedete
De ce nu vrea Shakira să se mărite Gerard Pique

Shakira şi Gerard Pique sunt împreună de 10 ani şi au doi copii, însă cântăreaţa de 43 de ani nu se gândeşte la căsătorie.

Mai mare cu zece ani decât iubitul ei, Shakira a declarat că vrea să-l ţină pe sportiv în alertă şi mereu preocupat să o cucerească, iar dacă s-ar căsători, interesul lui ar dispărea, scrie Viva.

Dacă în majoritatea relaţiilor, bărbaţii sunt cei care se tem să facă pasul cel mare şi amână cât pot nunta cu femeia iubită, în cazul acesta, Shakira fuge de măritiş.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud şi de atunci sunt nedespărţiţi. Sunt părinţii a doi copii, dar nu se pune problema căsătoriei.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său’, a povestit Shakira în cadrul unei emisiuni.

Cine e Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut pe 2 februarie 1977, în Barranquilla, Columbia. Artista a devenit cunoscută sub numele de scenă Shakira. A debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos în anul 1996. Acesta a fost urmat după doi ani de materialul Dónde Están Los Ladrones?.

Începând cu anul 2000, Shakira a devenit cunoscută în întreaga lume grație discului Laundry Service, acesta comercializându-se în peste cincisprezece milioane de unități. Promovarea s-a realizat cu ajutorul unor cântece precum „Whenever, Wherever”, „Underneath Your Clothes” sau „Objection”, primul fiind unul dintre cele mai mari succese comerciale ale deceniului.

În anul 2005, solista a promovat înregistrarea „La Tortura”, care a devenit primul single de pe materialul Fijación Oral Vol. 1. Piesa s-a bucurat de aprecieri la nivel mondial, fiind unul dintre cele mai de succes cântece în limba spaniolă. Fijación Oral Vol. 1 a fost succedat de Oral Fixation Vol. 2, o colecție de compoziții în limba engleză.

Locul I în lume cu piese de succes

Pe o versiune reeditată a acesteia a fost inclusă piesa „Hips Don’t Lie”, ce a obținut locul întâi în majoritatea ierarhiilor muzicale din lume.[12]

Discul ce include materialul de studio cu numărul opt al interpretei se intitulează She Wolf și a fost lansat în octombrie 2009 în Europa. El a fost precedat de promovarea cântecului omonim ce marchează o schimbare de stil muzical și de imagine pentru Shakira.[14] Acesta a fost urmat de Sale el Sol — un an mai târziu — care constituie sinteza celor aproximativ douăzeci de ani de carieră muzicală ai solistei.[15]

De-a lungul carierei sale solista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.[16] De asemenea, cantautoarea a fost răsplătită cu două premii Grammy și cu șapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale. Piesele sale „Whenever, Wherever”, „La Tortura” și „Hips Don’t Lie” au stabilit recorduri nedoborâte de alți muzicieni până în momentul de față.

Publicat: 19 Jan. 2020, 16:08 Vedete
Pe aceeași temă