De ce nu vrea Carmen de la Sălciua să se vaccineze împotriva noului coronavirus!

Publicat: 27 Dec. 2020, 13:18 Vedete

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artistei din România în acest moment. Recent, cântăreața a făcut declarații care șochează: de ce nu este de acord cu vaccinul împotriva noului coronavirus.

Cu siguranță nu este prima vedetă care nu acceptă să se vaccineze împotriva noului coronavirus, și nici ultima! Carmen de la Sălciua refuză să își facă vaccinul, motivul fiind că ar avea legătură cu microciparea populației. Acest lucru face referire la categoria persoanelor care sunt împotriva vaccinării, pentru că ar avea ”legătură” cu Bill Gates și implantarea cipurilor în corpurile oamenilor pentru a-i ”spiona”.

Pe Instagram, Carmen de la Sălciua a spus: ”Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sf. Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să-l fac”, arată Cancan.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cântăreața a mărturisit că singura operație pe care o are este cea de la nivelul nasului. De asemenea, a mărturisit că nu are nicio intervenție la nivelul bustului.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a declarat Carmen de la Sălciua pe pagina sa e socializare în urmă cu ceva timp, arată Cancan.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie. Restul nu sunt operații. E normal să ai grijă de tine ca femeie… Oricum ar fi și ar arăta un om nu are nimeni dreptul să judece”, a mai zis ea.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 27 Dec. 2020, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă