De ce nu s-a căsătorit până acum Daniela Gyorfi: ”Poate a intervenit comoditatea….”

Publicat: 31 oct. 2021, 11:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum a afectat-o pandemia și de ce nu s-a căsătorit încă până acum cu George Tal după 15 ani de relație, Daniela Gyorfi a răspuns tuturor întrebărilor pentru CIAO.RO.

Reporter: Te-ai certat vreodată cu vreo femeie pentru un bărbat?

Nu îmi aduc aminte să mă fi certat cu vreo fată pentru un băiat. Pentru că  eu cred că am fost destul de învățată și mi-am dat seama că dacă te cerți cu o femeie pentru un bărbat, până la urmă el decide, bărbatul! Degeaba te cerți, te bați, te omori, că nu ai de ce, nu găsesc sensul!

De ce nu s-a căsătorit până acum Daniela Gyorfi

Pe ce subiecte se mai ceartă un cuplu care e de 15 ani împreună?  

Certurile noastre, punctual la noi, sunt pe proiectele muzicale. Că era mai bine așa, că puteam să fac altfel. Intervin zi de zi și nervii și stresul și în ultima perioadă clar că nu te simți confortabil cu ceea ce vezi legat de pandemie. Sau poate nu ne place ceva, nu știu, și ne certăm. Ne certăm că suntem noi mai guralivi dar nu cred că este o ceartă așa, pe viață și pe moarte.

De ce nu ați vrut să vă căsătoriți, tu și George, până acum?

De ce nu ne-am căsătorit? Nu ne-am căsătorit  pentru că … nu ne-am căsătorit! Ne e bine așa. Poate a intervenit comoditatea sau poate o să o facem  la un moment dat.

Poți ierta dacă îți este înșelată încrederea?

Asta când poți ierta dacă îți este înșelată încrederea, să știi că din păcate, în ultima perioadă, în ultimul timp, oamenii te dezamăgesc. Dacă este vorba chiar și de partenerul tău de viață, de soțul tău. În momentul când sunt niște lucruri peste care poți să treci, minciunele, treci. Dar nu aș putea să trec, să zicem, să fie George în  paralel cu altcineva și cu mine nu! Nu aș putea să trec peste așa ceva pentru că ar însemna să fiu luată de fraieră și nu aș accepta!

Cine este ”polițistul” bun și ”polițistul” rău în relația cu Maria? 

Noi nu suntem polițiști cu Maria! Noi facem un tandem foarte bun în legătură cu creșterea ei și cu educația ei. Cu motivare și foarte multe lucruri, nu  m-am gândit la asta niciodată. Nu sunt polițistă, sunt mama ei, mi-aș dori să fiu prietena ei. Mi-aș dori ca eu să fiu persoana în care să aibă încredere totală și să înțeleagă că mai bine decât mine nu-i vrea nimeni. Și că suntem alături de ea indiferent de situație, și putem repara anumite lucruri împreună și o îndrumăm.

”Lumea manelelor a evoluat”

Cum ți se pare că s-a schimbat lumea manelelor față de acum, să zicem, 10 ani? Au apărut tot felul de nume noi, iar mulți ”grei” s-au dat la fund… 

Lumea manelelor a evoluat, e o tendință frumoasă. Colaborările cu artiștii dance care până acum nici nu vroiau să stea în emisiuni cu colegii cu care acum se pupă și se iubesc…mi se pare un lucru foarte bun! Am văzut că și pe radio se difuzează și pe canalele de muzică,  ceea ce înseamnă că poate s-a înțeles că a cânta manele nu este un lucru nicidecum rău ci un stil muzical care este foarte apreciat.

Este clar că zi de zi apar noi talente, vine noul val, dar asta nu înseamnă că cei grei s-au dat la fund! Indiferent de ce faci, fie că e muzică, că e artă, orice ai face, nu contează cine vine, cine pleacă, așa la 2-3 ani e câte un boom, cine rezistă, rezistă, cine nu, nu.

O visezi des pe mama ta?

De când nu mai e mama nu am visat-o niciodată. Nu știu dacă e de bine sau de rău că nu s-a întâmplat asta până acum.

Ai recunoscut că pandemia te-a dus în pragul depresiei. Cum s-au schimbat lucrurile între timp? 

De când cu pandemia asta, lumea s-a schimbat! Trăim tot timpul cu teamă! Alții cred că există virusul, alții nu cred, unii țin cont, alții nu țin cont. Din punct de vedere financiar, ne-a afectat pe foarte mulți. Vara asta am fost liberi. Eu privesc cu optimism în viitor pentru că până la urmă o să se găsească o soluție în care noi să fim așa cum trebuie și cum e normal să ai o viață, nu să trăiești cu frică și cu tot felul de restricții.

Daniela Gyorfi: ”Eu am fost o fată atât de săracă, încât…”

Ai fost nevoită să renunți la multe în perioada asta pentru a te descurca cu banii? 

Nu pot să spun că am avut ceva, am dus-o absolut normal din punct de vedere financiar, pe pandemie. În anul în care nu am cântat, nu pot să zic, nu am progresat într-adevăr, aveam foarte multe evenimente și nu le-am mai avut. Îmi doream să fac mai multe lucruri și nu s-au întâmplat, important este că nu am dus lipsă de nimic, să nu am bani să îmi plătesc utilitățile, mâncarea sau hainele, nici nu am avut unde să mergem  pentru că nu s-a putut. Am trăit o viață normală, iar eu am fost o fată atât de săracă, încât pentru mine nu e nimic ceva “wow”. Asta este, te întinzi cât este plapumă. Fiecare ne dorim anumite lucruri și este greu când vezi că sunt niște lucruri impuse care nu depind de tine.

Care este cea mai tare amintire pe care o ai în perioada shootingului pentru Playboy?

În ceea ce privește perioada Playboy, shootingul nu a fost deloc pe gustul meu.  Este un episod de care eu nu vreau să mai vorbesc pur și simplu că nu mai are sens după atâția ani de zile însă am fost complet dezamăgită și asta este…

 

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă