Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani! “Trebuie să mai slăbesc!”

Publicat: 13 Jul. 2021, 12:24 Vedete

Daniela Gyorfi a fost mereu o femeie în formă. Artista s-a menținut cum a putut mai bine, iar acum, la 52 de ani, arată foarte bine în costumul de baie. Pentru că a început seria concertelor pe litoral, a profitat de ocazie și a mers și la mare, să prindă puțină plajă, prilej cu care a organizat ad-hoc și o mini ședință foto.

“Nu țin dietă, nu țin nimic, mi-e rușine să spun lucrul ăsta. Într-adevăr, am făcut niște injecții, infiltrații PRP, cu plasmă… În rest, mănânc cât se poate de sănătos și nu fac excese. Prefer salatele, beau multă apă plată, nu mănânc dulce și sper să reușesc să fac și sport, așa cum mi-am propus. Spre rușinea mea, am 49 de kilograme, spre 50. Dar eu zic că trebuie să mai slăbesc, am o retenție de apă care m-a dat puțin peste cap”, spune Daniela Gyorfi, pentru Ciao.ro.

“E a doua plajă pe care am făcut-o vara asta, așa, mai pe fugă, am venit cu Maria weekend-ul ăsta, să se bucure de mare, nouă ne place la mare, să ne bălăcim. Am zis că dacă tot vin la concerte, să stăm puțin și la soare, am îmbinat utilul cu plăcutul”, ne-a mai spus artista.

Daniela Gyorfi are o relație de 15 ani cu  managerul său, George Tal, alături de care o are pe Maria. Cei doi sunt fericiți împreună și încearcă să o crească frumos pe fiica lor, care dă dovadă de cea mai bună educație.

 

Publicat: 13 Jul. 2021, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă