De ce nu pozează Andra niciodată în costum de baie? Avem singurele imagini cu ea dezbrăcată

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:34 Vedete

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și întotdeauna a avut un corp de invidiat, chiar și după ce a născut! Cu toate astea, artista se ferește să se dezbrace în costum de baie, iar astfel de poze cu ea au ajuns o raritate. 

În urmă cu 13 ani, prin anul 2007, paparazzii Cancan a surprins-o pe Andra Măruță în prezența lui Cătălin Măruță, chiar la începuturile relației lor. Cei doi se aflau într-o escapadă la malul mării, acolo unde s-au simțit incredibil de bine împreună! Andra Măruță a fost surprinsă într-un costum de baie colorat din două piese. Mai mult decât atât, și atunci avea un corp de invidiat, fiind slabă, înaltă, dar cu forme frumoase!

Aflată la început de drum încă, la brațul lui Cătălin Măruță, și atunci era pe primele pagini ale ziarelor, căci încă de atunci era una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. ”Camuflată” și cu o pălărie din paie și ochelari de soare, Andra a făcut un ”show” la malul mării arătându-i partenerului său cât de mult îl iubește! Au intrat amândoi în mare, s-au luat pe mâini, în brațe, s-au sărutat și au râs încontinuu.

Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme după ce a născut

Frumoasa cântăreță Andra a reușit să slăbească peste 15 kilograme, după ce a născut.

Acum, artista Andra are o siluetă de invidiat și puțini știu cât de mult efort a depus pentru a ajunge din nou la kilogramele pe care și le-a dorit. Andra a preferat să reducă caloriile și carbohidrații, dieta fiind una destul de strictă.

Soția lui Cătălin Măruță nu a apelat la un specialist în domeniu, dar a reușit să slăbească spectaculos. În alimentația sa a adăugat proteinele slabe.

Dieta Andrei. Cum a slăbit 15 kilograme, după ce a născut

Cântăreața Andra a mâncat la micul dejun cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. De asemenea, a mai consumat și ou, o bucată de brânză și o roșie. La prânz, artista a consumat o supă ușoară, un piept sau o pulpă dezoastă la grătar și o salată verde. După ora 18:00, Andra a băut apă. Când vine vorba despre o gustare, Andra a băut un shake cu nucă de cocos și fructe de pădure. Chiar dacă dieta a fost destul de strictă, Andra a reușit să slăbească în 6 luni, după ce a născut.

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă