De ce nu își poate stăpâni lacrimile Diana Pârvu! Plânge într-una de dimineață!

Publicat: 05 Jun. 2021, 16:04 Vedete

Diana Pârvu, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Kanal D, influencer acum și proaspătă mămică, are mari emoții zilele acestea și nu își poate stăpâni lacrimile.

De ce plânge într-una de azi dimineață? Motivul este unul fericit! Ea și partenerul său de viață, Sergiu Negotiu Piloff, tocmai ce și-au botezat fetița, pe micuța Jacqueline, care are deja o lună și jumătate de viață.

Viața a surprins-o atunci când se aștepta mai puțin, căci Diana Pârvu era convinsă că nu poate avea copii, din cauza  endometriozei. A întâlnit însă medicul potrivit și după mai multe tratamente, Diana își vede acum visul cu ochii. Este mămică cu normă întreagă și asta o face extrem de fericită.

Diana, cum ești după naștere? 

Sunt bine, chiar neașteptat de bine pentru că am avut emoții înainte de cezariană, dar recuperarea a fost mai ușoară decât mă așteptam.

Cum te simți acum?

Mă simt bine, chiar zilele acestea am fost la controlul de 6 săptămâni și totul este perfect.

Este micuța Jaqueline așa cum ți-ai imaginat?

Este mai mult decât mi-am imaginat. Mă uit la ea și îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru minunea pe care mi-a oferit-o. Este un copil minunat și mă uimește în fiecare zi, cum se schimbă, cum descoperă lumea și cum noi o descoperim pe ea.

Cât e de cuminte? Te lasă să te odihnești?

Este un copil foarte cuminte. Primele două săptămâni au fost mai grele pentru că se trezea la 2-3 ore, dar acum doarme și 5-6-7 ore legate. Bine, acum știi cum e, mai sunt și nopți albe, colicii își fac de cap uneori.

Ce fel de mamă
 ți-ai propus să fii?

Îmi doresc să fiu o mamă de care Jacqueline să fie mândră! Vreau să fiu o mamă cool dar care să știe să impună limite. Lucrez la asta, deocamdată nu știu cum să o mai răsfăț, atât eu cât și tati.

Ce le transmiți femeilor ca tine care își doresc copii și cred că nu îi pot face din cauza problemelor de sănătate?

Mesajul meu către toate femeile care se luptă să aibă copii este să nu își piardă speranța. Să nu se ia după primul diagnostic și să ceară mai multe păreri, uneori imposibilul devine posibil, atunci când ne așteptăm mai puțin.
Să caute specialistul potrivit cu care rezonează și să aibă încredere în medicul pe care îl aleg.

S-a botezat micuța Jaqueline! Cum v-ați pregătit pentru acest mare eveniment, prima petrecere din viața ei, de altfel?

Vaiii, nu știu cu ce să încep, botezul l-am făcut azi la Sibiu, pentru că acolo Sergiu are un duhovnic încă de când era mic și contează foarte mult pentru noi preotul care o va boteza. Așadar am coordonat totul din Bucureșți.
Tematica este cu fluturi, mi-a plăcut această idee și am zis că asta rămâne. De ieri de dimineață plâng încontinuu de emoție.
Norocul nostru este că am descoperit la Sibiu profesioniști desăvârșiți. Iulia, cea care s-a ocupat de decorul sălii și Casandra cea care va face un tort și un candy bar minunat, sunt două fete extrem de pasionate de ceea ce fac. Asta mă liniștește, știu că suntem pe mâini bune. În București am alergat după ținute, atât pentru noi cât și pentru ea. Are o rochiță pentru botez, o minunăție, sunt topită.
E agitație mare, mai ales că azi a fost ziua cea mare! Norocul meu este că mă ajută mama cu Jacqueline când am nevoie.

Cum te ajută tăticul Sergiu cu micuța Jaqueline? V-ați împărțit sarcinile?

Sergiu este un tătic foarte implicat, nu ne-am împărțit sarcinile neapărat dar facem totul împreună în ceea ce o privește pe Jacqueline. Băița o facem împreună, când o adorm eu, când o adoarme el. Și pot să îți spun că se pricepe de minune la copii, știe să o liniștească.

Cât de mult te-ai schimbat de când ai devenit mămică?

Păi mi s-a schimbat total viața, în primul rând totul se învârte în jurul ei. Orice decizie iau mă gândesc întâi la ea, știi și tu că timpul liber este foarte limitat acum. Dar ador această perioadă. Mi se pare că am trăit degeaba până acum, ea mi-a dat sens și putere să fac orice.
Apropo, dacă până acum să mă trezesc la 6-7 dimineața era imposibil, acum dacă prind 4-5 ore de somn legate, mă simt ca în vacanță. Totul s-a schimbat, dar s-a schimbat în bine și fiecare zi alături de ea este un dar de la Dumnezeu pentru care sunt recunoscătoare.

 

 

 

Publicat: 05 Jun. 2021, 16:04 Vedete
Pe aceeași temă