De ce Cătălin Botezatu nu vreau să se căsătorească! ”Îmi doresc o femeie care să…”

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:57 Vedete

Celebrul designer Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre prima relație pe care a avut-o, dar și despre motivul pentru care nu dorește să se căsătorească.

Cătălin Botezatu a mărturisit de ce nu dorește să se căsătorească și a vorbit și despre prima sa relație pe care a avut-o pe care, cu siguranță, nu o va uita niciodată. Așa cum spune și designerul, îi plac femeile care sunt greu de cucerit și care nu se ”dezvăluie ca o chintă royală”.

„Poate că m-aș opri dacă aș găși o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine”, a spus Cătălin Botezatu, arată Cancan.

Cătălin Botezatu: ”Nu-mi plac femeile care se dezvăluie că o chintă royala”

Cât despre prima femeie pe care a iubit-o, Cătălin Botezatu a mărturisit că este vorba despre Dana Ospitaru: „Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru cu care am avut o relație de peste șapte ani și datorită căreia, poate, am și făcut fashion. Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model și sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat pașii către lumea modellingului și pe care am iubit-o foarte mult.

Categoric îmi plac astfel de femei. Nu-mi plac femeile care se dezvăluie că o chintă royala. În general, bărbații ar trebui să descopere ușor femeia, să facă eforturi pentru a o cuceri. Dacă este prea ușor de cucerit, o femeie devine că o pastilă pe care o poți lua în fiecare seară, aproape în mod automat. Da, în viață mea există o astfel de femeie, dar dacă mă frământă prea tare riscă să mă înlăture. Să nu devină prea greu de cucerit”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă