Cătălin Botezatu, declarații sincere despre relația pe care o are: ”Niciodată nu am să fiu singur”

Publicat: 01 sept. 2020, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Celebrul designer Cătălin Botezatu a vorbit sincer și deschis despre relația pe care o are, dar pe care o ține ascunsă de ochii celorlalți, cu dorința de a o proteja.

Cătălin Botezatu a mărturisit faptul că preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și chiar dacă se află într-o relație de iubire, susține că nu îi place să vorbească despre acest lucru.

“(…). Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a declarat creatorul de modă pentru publicația VIVA!.

Cătălin Botezatu: ”Întotdeauna am găsit fericirea în lucrurile simple, în momentele frumoase”

”Întotdeauna am găsit fericirea în lucrurile simple, în momentele frumoase. Am învățat, odată cu maturitatea, să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de un om care mă face fericit, fie că este partenera de viață sau prietenii mei. Sunt fericit când ies cu prietenii mei la masă, sunt fercit când mă duc la pensiunea lui Mary, la munte. Ea are grijă de mine ca de copilul ei și zâmbetul ei cald îmi aduce fericirea. Sunt fericit când am senzația că Gucci, cățelușul meu de șase luni, îmi zâmbește, după ce îl cert. Deh, face prostioare! Sunt norocos din acest punct de vedere, pentru că am parte de momente în care pot spune că sunt fericit”, a mai spus designerul.

În legătură cu regretele, Cătălin Botezatu a mărturisit că ar avea, fiind legate de anumite persoane din viața lui: ”Aș avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut de toate, dar mai e loc de multe altele”.

 

Publicat: 01 sept. 2020, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă