De ce Carmen Brumă și Mircea Badea nu fac nuntă? Vedeta a dat tot din casă: „Eu să fiu soția cuiva…”

Publicat: 17 mai 2023, 12:56 Autor: Camelia Vedete

Carmen Brumă a povestit de ce nu s-a căsătorit până acum cu Mircea Badea. Vedeta TV a trecut în revistă și cum l-a cunoscut pe prezentatorul TV.

Carmen Brumă a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată mireasă și nu a visat la momentul nunții. Mai mult, vedeta a spus cum s-a cunoscut cu Mircea Badea și că povestea vehiculată în presă este falsă.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…)

Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.

Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul.” a declarat Carmen Brumă la FRESH by Unica.

Mircea Badea, reguli clare pentru Carmen Brumă

Mircea Badea a făcut o serie de dezvăluiri despre restricțiile impuse în relația cu Carmen Brumă. Iată ce a declarat prezentatorul TV!

Mircea Badea consideră că dragostea reală există într-o mică proporție în cazul cuplurilor din ziua de astăzi. De asemenea, acesta a precizat faptul că sentimentul pur de iubire nu are de-a face cu gelozia. Astfel, cei doi nu obișnuiesc niciodată să își verifice telefoanele, din cauza geloziei.

Din spusele prezentatorului TV, sentimentul de gelozie reprezintă o boală psihică care nu trebuie băgat în aceeași oală cu sentimentul de iubire. Asta pentru că dragostea este un act de supremă detașare și acceptare cu privire la partener, fără ca el să fie considerat o proprietate.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire. Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?». Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Publicat: 17 mai 2023, 12:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă