Carmen Brumă și-a expus formele apetisante în Dubai! S-a răsfățat la hotelul preferat al lui Jennifer Lopez, Naomi Campbell și Pique

Publicat: 23 mart. 2023, 11:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Brumă a petrecut un weekend prelungit în Dubai, o mini-vacanță pe care o aștepta de mult timp și pe care a reușit să o programeze între filmările emisiunii și noi proiecte. Vedeta a ales ca destinație Dubai, o destinație pe care a experimentat-o, de această dată, altfel, optând pentru activități pline de adrenalină.

Cunoscută pentru stilul său de viață activ, Carmen Brumă a ales ca în Dubai să experimenteze atracții cât mai dinamice. Chiar dacă a stat doar patru zile, vedeta a bifat câteva experiențe memorabile. A mers pentru prima dată cu ATV-ul în deșert, conducând cu 50 km/h pe dunele de nisip. A coborât pe un tobogan de sticlă la 220 de metri înălțime, deasupra orașului. A făcut hiking pe munții stâncoși și a condus o barcă cu motor pe un lac cu ape azurii. Amenajat între masivele muntoase de la granița cu Oman-ul.

Carmen Brumă și-a expus formele apetisante în Dubai!

”Am avut un city break în Dubai, exact pe gustul meu: cu foarte multă mișcare, o vacanță dinamică, am vizitat, am mers pe platformă de sticlă la înălțime. M-am dat pe tobogan de sticlă la 220 de metri deasupra orașului. Am urcat pe munții stâncoși, am parcurs trasee montane printre livezile de curmali. Am condus barca cu motor într-un peisaj de vis, am mers cu ATV-ul în deșert. Am experimentat gastronomie diversă și am participat și la un eveniment absolut superb, la hotelul Palazzo Versace la care am stat. Ce marca începutul perioadei de Ramadan, la care a cântat cea mai celebră artistă din regiune, Haifa Wehbe. Mi-a păcut foarte mult toată experiența. Și am de gând să revin, alături de familie, în Dubai, pentru mai multe zile, probabil la începutul verii”, declară Carmen Brumă.

A stat la hotelul unde s-au cazat și Jennifer Lopez, Naomi Campbell și Pique

”Mi-am dorit să stau aproape de zona de downtown, lângă principalele atracții. Așa că am ales să mă cazez la Palazzo Versace, despre care am aflat ulterior că este și hotelul unde au stat vedete precum Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Nikki Minaj, Robert De Niro Gerard Pique sau, bineînțeles, Donatella Versace. Care este și Creative Director al hotelului, fiind responsabilă de amenajarea sa absolut superbă. Acolo am experimentat pentru prima dată și gastronomia iraniană, deoarece unul din restaurantele sale, Enigma, are un astfel de specific. Am mers și la spa-ul celebrul Versace, iar în ultima seară am participat la un eveniment exclusivist, în cadrul hotelului. Ce a marcat începutul perioadei de Ramadan, și la care au participat foarte multe vedete locale, influenceri și presă”, povestește Carmen Brumă.

A fost prima dată cu ATV-ul prin deșert

Carmen Brumă nu a putut rata adrenalina din deșert așa că a mers pentru prima dată cu ATV-ul pe dunele de nisip.

”Am mai fost în trecut în Dubai și am mers în deșert cu mașina de teren sau cu buggy-ul, așa că, de data aceasta, am ales să fac ceva pentru prima dată: să merg cu ATV-ul. Mi-a plăcut enorm, pentru că ai o senzație mult mai puternică decât în cazul celorlalte. Timp de o oră am urcat și coborât pe dunele de nisip. Am avut parte și de o premieră. Am prins pentru prima dată ploaie în deșert. Ce-i drept, a picurat puțin, dar a fost foarte interesant să trăiești așa ceva. Am și glumit spunând că a ajuns Brumă în deșert și s-a așternut ploaia”, spune Carmen.

Chiar dacă a avut un program încărcat, Brumă a reușit să meargă și puțin la plajă, acolo unde a făcut senzație de-a dreptul cu silueta sa de care are grijă în fiecare vacanță pentru că deși in Dubai se mănâncă bine, vedeta nu s-a răsfățat cu meniul sofisticat sau chiar dacă a gustat ceva dulce, a compensat cu mișcare multă la antrenamente.

Publicat: 23 mart. 2023, 11:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×